Måske har du allerede et drivhus, eller måske overvejer du at anskaffe dig et? Uanset hvad så er der uanede muligheder for at udnytte dit drivhus til andet end at dyrke solmodne tomater og lækre saftige agurker. Her får du 3 simple tips til, hvad du kan gøre, hvis du også gerne vil kunne bruge dit drivhus som en hyggelig og solrig udestue.

Skærm af for solen

Der kan blive rigtig varmt i et drivhus. Det har dine planter uden tvivl godt af, men vil du også gerne selv kunne sidde i dit drivhus og drikke en kop kaffe i eftermiddagssolen, kan det blive nødvendigt med lidt afskærmning fra solen. Men det problem er heldigvis nemt løst. Med praktiske og dekorative gardiner til drivhus kan du nemt få lidt skygge inde i drivhuset, så hverken du eller dine planter overopheder på en varm og solrig dag.

Invester i et cafesæt

Med mindre du har et kæmpe stort drivhus er det sikkert ikke plads, som du har mest af, når du skal i gang med at indrette din nye udestue. Men for at du kan tage en slapper i drivhuset med en god kop kaffe og måske en god ven eller et blad, får du brug for noget at sidde på.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af praktiske cafesæt, som ikke fylder særlig meget. Her får du to stole og et lille bord, som passer perfekt til at stille en kop eller lægge et blad på. Når du har fået placeret et cafesæt i drivhuset, begynder det så småt at ligne en udestue, som forhåbentlig vil friste dig til at sætte dig ned og tage en pause fra de mange gøremål i haven.

Placer en briks eller seng i dit drivhus

Har du plads til det, kan du også overveje, om du vil placere en briks eller en rustik seng i dit drivhus. Det skaber masser af hygge og giver dig alle muligheder for at slænge dig i drivhuset med en god bog, når regnen pisker ned på drivhusets tag, og vinden rusker i træerne i din have.

God fornøjelse med at få indrettet en udestue i dit drivhus – hvem ved, om det bliver dit foretrukne rum i din bolig, når først du har fået dig indrettet på hyggelig og stemningsfyldt maner?