Hører du også til en af dem, som ikke kan undgå at komme i sommerstemning, nu hvor de lysere dage har sat ind, og temperaturerne viser sig fra sin mere gavmilde side? Så er det ikke for tidligt at tænke på, hvad du mangler til din have for at kunne nyde sommeren fuldt ud. Få vores tips til 3 ting, som du kan forkæle dig selv og din have med – og som måske kan få dig i endnu mere sommerstemning.

Havemøbler, som du nyder at sidde i

Måske mangler du en lækker solstol til at dase i? Eller måske trænger dine havemøbler til en opgradering eller en udskiftning? Havemøbler er et must, når du har en have, og du gerne vil bruge den i sommerhalvåret. Er dine havemøbler ikke rare at sidde i, eller skæmmer de din have, skaber de sikkert ikke specielt meget glæde – eller gavn for den sags skyld.

Kan du godt lide at solbade i haven, vil en solstol eller en drømmeseng være et hit. Og har du en åben have, hvor der er et lidt for frit udsyn til naboerne eller de forbipasserende, kan du få rigtig meget glæde af et praktisk læsejl. Så kan du hurtigt og nemt skærme af – og solbade i præcis den mundering, som du lyster.

En hængekøje til at slænge dig i

Sommer er lig med afslapning og ferie. Er du typen, der elsker at fordybe dig i en bog, eller typen, der elsker at tage en morfar midt på dagen i skyggen, vil du med garanti elske at få en hængekøje ind i din have. Der findes i dag både de gammeldags af slagsen, som du hænger op mellem eksempelvis to træer, men du kan i dag også få flere mere moderne hængekøjer, som er monteret på et stativ. Så du behøver altså ikke at fortvivle, hvis du ikke har træer i din have.

En terrassevarmer til de kolde aftener

Elsker du at invitere venner over til lange aftener på terrassen og hyggelige snakke over et køligt glas hvidvin? Så kan du forlænge jeres aftener ude på terrassen betydeligt med en terrassevarmer.

Hvem kender ikke til den situation, at det bliver småkøligt hen på aftenen, og at gæsterne så enten siger tak for nu og smutter hjem, eller at I rykker ind i varmen og fortsætter jeres aften indenfor? Med en terrassevarmer kan du tænde for varmen og gøre det til en fornøjelse at blive ude på terrassen – helt indtil stjernerne lyser klart på himlen.