Overalt på diverse streamingtjenester findes der programmer om ekstraordinære huse i både indland og udland. Boligmagasiner præsenterer dig også for det ene smukke hus efter det andet. Fælles for de mange huse er en tendens til, at grænsen mellem inde og ude ikke eksisterer.

Enten befinder vi os i solrige lande, hvor temperaturene er helt anderledes end herhjemme, og her behøver du selvsagt ikke tage højde for et koldt klima. Eller også vises arkitekttegnede huse herhjemme fra, hvor penge ikke har været en udfordring for bygherrerne. Hvor efterlader det så den almene dansker, som gerne vil skabe forbindelse mellem inde og ude?

Vælg den rigtige terrassedør

Det behøver slet ikke være så svært, så længe du vælger de rigtige løsninger. De færreste af os har råd til store glasvægge, der sirligt kan rulles sammen, så grænsen mellem inde og ude forsvinder. Du kan med fordel vælge en dobbelt terrassedør til dit hjem, som gør det nemt at lukke din have ind i dit hjem og dit køkken ud i din have.

Det, du skal tænke over, er blot, hvilken terrassedør du vælger. Der findes et utal af dobbelte terrassedøre på markedet til fine priser. Du kan derfor sagtens få den dør, der passer netop til dit hjem. Den rigtige terrassedør vil hjælpe dig rigtig godt på vej til at skabe en glidende overgang, og du kommer til at forlænge dine sommeraftener.

Forlæng dine sommeraftener

Den danske sommer er foranderlig og sjældent til at stole på. Men når den danske sommer er god, ønsker du sjældent at befinde dig andre steder end netop her i landet. De danske sommeraftener kan være magiske, og skaber du en forbindelse mellem inde og ude i dit hjem, vil dine sommeraftener udenfor blive mere overskuelige.

Med en dobbelt terrassedør, der udvisker grænser, kan du sagtens planlægge en udendørs sommeraften, som let kan flyttes ind, hvis vejret driller. Når sommer-duggen kommer snigende, kan I med fordel rykke ind i huset, men holde dørene åbne, så det stadig føles som sommer i Danmark. Derfor er en dobbelt terrassedør en god idé.

Du behøver derfor slet ikke en formue, hvis du gerne vil gøre overgangen mellem dine inde- og uderum mere flydende. Du skal blot vælge den rigtige dør, som let udvisker grænser og forlænger dine sommeraftener.