Elsker du og din kæreste at se film? Hvorfor så ikke indrette jeres helt egen hjemmebiograf? Har I et ekstra rum, som I ikke helt ved, hvad I skal bruge til, har I alle muligheder for at indrette et lækkert fjernsynsrum, hvor I kan se alle jeres yndlingsfilm uden at skulle betale for en biografbillet hver eneste gang. Har I børn på matriklen, vil de med sikkerhed også elske det.

En stor projektorskærm er et must

Ingen hjemmebiograf uden et stort lærred. Med en stor projektorskærm kan I blæse film op i et kæmpe format og ikke misse en eneste detalje. Der findes mange forskellige skærme på markedet. Og hvad enten I er til et lærred eller en regulær skærm, som I kan hænge op på væggen, er en smagssag. Des bedre skærm eller lærred, des bedre oplevelse får I dog.

Ud med biografsæder – ind med en blød sofa

Det ville klart være mest autentisk med biografsæder i jeres hjemmebiograf, men en stor blød sofa kan også sagtens gøre det. Husk at købe en sofa med rigelig plads, så der er plads til, at I kan se en film med jeres børn, eller at I kan invitere vennerne over til film og popcorn en fredag aften, hvor der ikke står noget i kalenderen.

En sofa vinder klart over et biografsæde, når det kommer til komfort, og der er også plads til, at I kan smække fødderne op eller lægge jer på langs. Det bliver filmen ikke dårligere af.

Giv den gas med lyden

Noget af det, som en biograf kan, er at fuldende filmoplevelsen med lækre lydeffekter. Men det kan I også sagtens få ind i jeres egen hjemmebiograf. Køber I det rigtige lydudstyr med surroundsound og masser af volumen, vil I ikke kunne høre forskel på, om I sidder inde i biografen eller hjemme i jeres egen hjemmebiograf.

Rigtig god fornøjelse med at indrette en hjemmebiograf – og glem ikke popcornmaskinen, så I kan hygge jer med varme, sprøde popcorn til filmen.